Pošiljanje in Dostava

POŠILJANJE

Trudimo se, da bi naročila poslali v 24 urah po oddaji. Za naročila pod 40 EUR bo poštnina znašala 4 EUR.

Vaše naročilo bo dostavljeno na naslov, ki ste ga navedli med nakupom. NajboljšeBlagovneZnamkeSlovenija™ ne odgovarja za naročila, poslana na napačen ali netočen naslov za pošiljanje, ki ste ga navedli med postopkom nakupa.

Kupec je odgovoren, da ob prejemu elektronskega sporočila s potrditvijo naročila preveri točnost podatkov o dostavi in nas o morebitnih popravkih obvesti na naslov support@bestbrandsslovenia.com .

Ko bo vaše naročilo odpremljeno, vas bomo o tem obvestili po e-pošti s številko za sledenje in povezavo za sledenje. Vedno preverite mapo za neželeno pošto ali mapo za neželeno pošto, da boste našli posodobitve naše e-pošte. Če uporabljate Gmail, preverite zavihek Promocije.

Če v 72 urah po oddaji naročila niste prejeli e-poštnega sporočila s številko za sledenje, nam pišite na support@bestbrandsslovenia.com, da to preverimo.

DOSTAVA

Povprečni časi dostave so navedeni spodaj.

Slovenija: 3 delovne dni

Pogosto se zgodi, da izdelki prispejo prej.

Če ste čakali dlje od navedenih dobavnih rokov in še vedno niste prejeli naročila od nas, nam pišite na support@bestbrandsslovenia.com in zadevo bomo preučili v najkrajšem možnem času. Pomagali vam bomo rešiti vse težave.

***COVID-19 POSODOBITEV:

Zaradi nedavne pandemije COVID-19 pričakujte dodatne zamude zgoraj navedenih predvidenih rokov.

Ti časi so ocenjeni, ko podjetja in kurirske službe (kot je lokalna pošta) delujejo na stabiliziran način.

Nimamo nadzora nad hitrostjo, s katero lahko pošta sprejme, obdela in prepelje vaš paket, saj ima morda vzpostavljene določene sisteme za zagotavljanje varnosti svojih zaposlenih.

V malo verjetnem primeru, da vaš paket traja dlje od našega pričakovanega časa dostave, kot je naveden zgoraj, vas bomo o tem obvestili po e-pošti.

VEČ POŠILJK

Odvisno od števila naročenih predmetov bomo morda morali predmete poslati v ločenih paketih, razen če jih bomo lahko vse spravili v en paket. Lahko se zgodi, da bodo prispeli v ločenih paketih ob različnih časih znotraj navedenega dobavnega roka.

Ne vznemirjajte se, če ne prejmete vseh predmetov naenkrat, in nam po e-pošti na naslov support@bestbrandsslovenia.com pošljite dodatne informacije o sledenju vašega naročila (če jih še niste prejeli).

OBVEZNOSTI ZA NAROČNIKE

Upoštevajte, da ste odgovorni za vse carinske dajatve ali dodatne davke, zaračunane zaradi uvoza v vašo državo. Mednarodne carine in davki niso vključeni v vaše naročilo in jih je treba, če so potrebni, plačati pred dostavo.

Stroške uvoznih dajatev in davkov ureja carinski urad vaše države in jih ne določa ali pobira podjetje NajboljšeBlagovneZnamkeSlovenija™ .

SPREMLJEVANJE NAROČILA

Svojemu naročilu lahko sledite prek povezave za sledenje, ki bo poslana na e-poštni naslov, ki ste ga navedli med postopkom nakupa.

Če na tej strani težko najdete podatke za sledenje, lahko uporabite tudi spodnjo spletno stran za sledenje.

https://www.17track.net/en

Če imate še vedno težave s sledenjem naročilu, nam pišite na support@bestbrandsslovenia.com in po najboljših močeh vam bomo posredovali podrobnosti.

POGREŠANE POŠILJKE

Za nepravilno ravnanje, poškodovane ali izgubljene pošiljke ne odgovarja podjetje NajboljšeBlagovneZnamkeSlovenija™ .

Če številka za sledenje pokaže, da je bil izdelek(-i) uspešno dostavljen(-i) na naslov za pošiljanje, ki ste ga navedli med postopkom nakupa. Kupcem priporočamo, da se obrnejo na lokalni poštni urad in ugotovijo, kam je bil izdelek dostavljen.

Za predmete, za katere je razvidno, da so bili uspešno dostavljeni, ne bomo izdali nobenih nadomestil ali vračil. Ne odgovarjamo za napačne podatke o naslovu, ki jih posredujejo stranke, ali za zgrešene poskuse dostave s strani kurirjev.

Vedno priporočamo, da preverite svoje zemljišče ali sosede, da se prepričate, da vaš paket ni bil napačno nameščen.

Če menite, da je bil vaš paket ukraden, lahko to prijavite lokalnemu kurirju in lokalni policiji.

ZAVRNJENI PAKETI

Čeprav raje urejamo vračila po prejemu izdelka, bomo v primeru zavrnitve dostave naročila vračilo izdali šele, ko bo izdelek(-i) prispel(-i) v naše skladišče.

Prav tako bomo morali pobrati ali odšteti stroške pošiljanja od zneska za vračilo.

DODATEK

Ob naročilu pri podjetju NajboljšeBlagovneZnamkeSlovenija™ se strinjate, da boste počakali na čas dostave, ki je naveden v pravilniku o vračilu denarja, potrdilu naročila in potrdilu o pošiljanju po elektronski pošti.