Pravilnik o Vračilu Denarja

ODPOVEDI ALI SPREMEMBE

Če želite preklicati ali spremeniti svoje naročilo, lahko to storite, če je naročilo oddano v 24 urah.

Razumite, da vašega naročila ne bomo mogli preklicati ali spremeniti po preteku 24 ur od potrditve plačila, saj si prizadevamo, da bi izdelke obdelali in poslali kar najhitreje.

Ne bomo odgovorni za napačen naslov ali druge napačne podatke, ki jih stranke navedejo med postopkom oddaje naročila, zaradi česar se paket(-i) izgubi(-jo) ali kurirji zamudijo dostavo.

Stranka je odgovorna, da preveri podatke, ki so navedeni na našem spletnem mestu in prikazani na strani s potrditvijo naročila.

Če ste opazili napačne podatke, želite opraviti spremembe ali preklicati naročilo, nam takoj pošljite e-poštno sporočilo na naslov support@bestbrandsslovenia.com.

VRAČILA ALI ZAMENJAVE

Naročilo lahko vrnete v 14 dneh po tem, ko je bilo dostavljeno na vaš naslov (glede na podatke o sledenju), in zahtevate vračilo denarja ali zamenjavo. Če je od vašega nakupa minilo že 14 dni, vam žal ne moremo ponuditi vračila ali zamenjave.

Če je prišlo do napake na naši strani (npr. napačen izdelek, nepopolni kosi itd.) ali je izdelek prispel poškodovan, bomo to popravili brez dodatnih stroškov za vas.

Iz kakršnega koli drugega razloga nam boste morali izdelek poslati nazaj ter plačati s tem povezane stroške pošiljanja in ravnanja, saj ne moremo prevzemati paketov z nakladnico. Izdelek(-i) mora(-jo) biti neuporabljen(-i) in v enakem stanju, kot ste ga prejeli, prav tako pa mora biti v originalni ali podobni embalaži. Če imajo vrnjeni izdelki, ki prispejo do nas, praske, manjkajoče zaščitne folije ali poškodovane pečate, si pridržujemo pravico zavrniti vračilo.

Ko bo vaše vračilo pregledano, vam bomo poslali elektronsko sporočilo, s katerim vas bomo obvestili, da smo prejeli vaš(e) vrnjeni(e) izdelek(e). Prav tako vam bomo poslali elektronsko sporočilo z obvestilom, ali bo obdelano celotno ali delno vračilo.

Za vse vrnjene predmete bomo zahtevali tudi nadomestilo v višini 10 EUR, da bi pokrili stroške ponovnega pakiranja in obnove zalog. Znesek bo odštet od vračljivega zneska.

Vračilo ni dovoljeno za naslednje predmete:
  • Izdelki, ki so bili odprti (kozmetika)
  • Izdelki, ki so bili preizkušeni/uporabljeni
  • Izdelki, ki nimajo nepoškodovanih etiket, imajo poškodovane ali izbrisane pečate
  • Izdelki, kupljeni v drugih trgovinah
  • Izdelki, ki jim niso priloženi dokumenti, ki dokazujejo nakup (račun ali potrdilo o plačilu davka).
  • Izdelki, katerih embalaža je kakor koli poškodovana
VRAČILA

Povračila so obdelana takoj, ko od nas po elektronski pošti prejmete potrdilo o vračilu ali potrdilo o vračilu. Protivrednost vrnjenega blaga bo povrnjena z bančnim nakazilom, in sicer samo na račune bank v Sloveniji.

DODATEK

Glede na okoliščine naročila si NajboljšeBlagovneZnamkeSlovenija™ pridržuje pravico, da odobri ali odloči, ali bo potrebno celotno vračilo, delno vračilo ali zamenjava, saj je vsak scenarij stranke drugačen in ga je treba obravnavati individualno.