Pravilnik o Zasebnosti

Ta pravilnik o zasebnosti opisuje, kako se zbirajo, uporabljajo in delijo vaši osebni podatki, ko obiščete spletno mesto https://bestbrandsslovenia.com/ ("spletno mesto") ali opravite nakup na njem.

Osebni podatki, ki jih zbiramo

Ko obiščete spletno mesto, samodejno zbiramo določene podatke o vaši napravi, vključno s podatki o spletnem brskalniku, naslovu IP, časovnem pasu in nekaterih piškotkih, nameščenih v vaši napravi. Poleg tega ob obisku spletnega mesta zbiramo informacije o posameznih spletnih straneh ali izdelkih, ki si jih ogledate, o tem, katera spletna mesta ali iskalni izrazi so vas usmerili na spletno mesto, in informacije o vaši interakciji s spletnim mestom. Te samodejno zbrane informacije imenujemo "podatki o napravi".

Podatke o napravi zbiramo z naslednjimi tehnologijami:

- "Piškotki" so podatkovne datoteke, ki se namestijo v vašo napravo ali računalnik in pogosto vsebujejo anonimni edinstveni identifikator. Za več informacij o piškotkih in o tem, kako jih onemogočiti, obiščite http://www.allaboutcookies.org.

- "Dnevniške datoteke" sledijo dejanjem, ki se izvajajo na spletnem mestu, in zbirajo informacije, kot so naslov IP, vrsta brskalnika, ponudnik internetnih storitev, strani za pošiljanje/odhod ter datumski/časovni žigi. - "Spletni svetilniki", "oznake"

in "piksli" so elektronske datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje informacij o tem, kako se premikate po spletnem mestu.

Poleg tega ob nakupu ali poskusu nakupa prek spletnega mesta od vas zberemo določene podatke, vključno z vašim imenom, naslovom za izdajo računa, naslovom za pošiljanje, podatki o plačilu (vključno s kreditno kartico), elektronskim naslovom in telefonsko številko. Te informacije imenujemo "informacije o naročilu".

Ko v tem pravilniku o zasebnosti govorimo o "osebnih podatkih", imamo v mislih tako podatke o napravi kot podatke o naročilu.

Kako uporabljamo vaše osebne podatke?

Podatke o naročilu, ki jih zberemo, običajno uporabljamo za izpolnjevanje naročil, oddanih prek spletnega mesta (vključno z obdelavo vaših plačilnih podatkov, organizacijo pošiljanja in zagotavljanjem računov in/ali potrditev naročil). Poleg tega te podatke o naročilu uporabljamo za:

- komuniciranje z vami;

- za preverjanje naših naročil glede morebitnih tveganj ali goljufij; in

- kadar je to skladno z vašimi preferencami, ki ste nam jih posredovali, da vam zagotovimo informacije ali oglaševanje v zvezi z našimi izdelki ali storitvami.

Zbrane podatke o napravah uporabljamo za pomoč pri odkrivanju morebitnih tveganj in goljufij (zlasti vaš naslov IP) ter na splošno za izboljšanje in optimizacijo našega spletnega mesta (na primer z ustvarjanjem analitičnih podatkov o tem, kako naše stranke krmarijo po spletnem mestu in kako z njim komunicirajo, ter za ocenjevanje uspešnosti naših tržnih in oglaševalskih kampanj).

Souporaba vaših osebnih podatkov

Vaše osebne podatke delimo s tretjimi osebami, ki nam pomagajo uporabljati vaše osebne podatke, kot je opisano zgoraj. Za delovanje naše spletne trgovine na primer uporabljamo Shopify - več o tem, kako Shopify uporablja vaše osebne podatke, si lahko preberete tukaj: https://www.shopify.com/legal/privacy. Uporabljamo tudi storitev Google Analytics, ki nam pomaga razumeti, kako naše stranke uporabljajo spletno mesto - več o tem, kako Google uporablja vaše osebne podatke, si lahko preberete tukaj: https://www.google.com/intl/ sl/policies/privacy/. Iz storitve Google Analytics se lahko odjavite tukaj: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Nazadnje lahko vaše Osebne podatke posredujemo tudi za izpolnjevanje veljavnih zakonov in predpisov, za odgovor na sodni poziv, nalog za preiskavo ali drugo zakonito zahtevo po informacijah, ki jih prejmemo, ali za zaščito svojih pravic v drugih primerih.

Vedenjsko oglaševanje

Kot je opisano zgoraj, uporabljamo vaše osebne podatke, da vam zagotovimo ciljno usmerjeno oglaševanje ali tržna sporočila, za katera menimo, da bi vas lahko zanimala. Za več informacij o delovanju ciljnega oglaševanja obiščite izobraževalno stran pobude Network Advertising Initiative ("NAI") na naslovu http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Ciljno usmerjeno oglaševanje lahko odjavite na spodnjih povezavah:

- Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

- Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

- Bing: https://advertise.bingads.microsoft. com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Poleg tega se lahko od nekaterih teh storitev odjavite tako, da obiščete portal za odjavo Digital Advertising Alliance na naslovu: http://optout.aboutads.info/.

Ne sledite

Upoštevajte, da ne spremenimo prakse zbiranja in uporabe podatkov na našem spletnem mestu, če v vašem brskalniku vidimo signal Do Not Track.

Vaš pravice

Če ste prebivalec Evrope, imate pravico do dostopa do osebnih podatkov, ki jih hranimo o vas, in do zahteve za popravek, posodobitev ali izbris vaših osebnih podatkov. Če želite uveljavljati to pravico, se obrnite na nas s spodnjimi kontaktnimi podatki.

Poleg tega, če ste evropski rezident, opozarjamo, da vaše podatke obdelujemo za izpolnitev katere koli pogodbe, ki jo imamo z vami (na primer, če oddate naročilo prek spletnega mesta), ali za uresničevanje naših zakonitih poslovnih interesov, kot je navedeno zgoraj. Poleg tega poudarjamo, da bodo vaši podatki preneseni izven Evrope, vključno s Kanado in Združenimi državami Amerike.

Hramba podatkov

Ko oddate naročilo prek spletnega mesta, bomo podatke o vašem naročilu hranili v svojih evidencah, razen če in dokler nas ne zaprosite za izbris teh podatkov.

Spremembe

Ta pravilnik o zasebnosti lahko občasno posodobimo, na primer zaradi sprememb naših praks ali drugih operativnih, pravnih ali regulativnih razlogov.

Mladoletniki

Spletno mesto ni namenjeno osebam, mlajšim od 18 let.

Obrnite se na nas

Če želite več informacij o naših praksah zasebnosti, če imate kakršna koli vprašanja ali če želite vložiti pritožbo, se obrnite na nas po elektronski pošti na naslov support@bestbrandsslovenia.com .